NLEN

Top bedrijven

Aramco Overseas Company B.V.

Aramco Overseas Company B.V.

Aramco Overseas Company provides the Saudi Aramco global enterprise with a wide range of oil and gas industry services including Purchasing, Logistics, Inspection and Engineering to Human Resources & Public Relations.
Atlas Copco Internationaal B.V.

Atlas Copco Internationaal B.V.

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht houden wij ons bezig met het verkopen en onderhouden van compressoren (sales en service). Het gaat hierbij om alle soorten compressoren, van klein tot groot. Ook stellen we ze in bedrijf bij de klant en zorgen we voor het onderhoud. Op onze locatie in Oosterhout (de vestiging Atlas Copco Air & Gas Purification) houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht en gasbehandeling en gas generatie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project het zelfde!
FNsteel B.V.

FNsteel B.V.

FNsteel, is één van de Europese marktleiders van kwalitatief hoogwaardige langstaalproducten. De voornaamste producten zijn walsdraad en getrokken draad, die worden geleverd aan internationale klanten en veelal verwerkt worden tot andere producten.
Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver is een toonaangevende wereldwijde producent van compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing.
ISSO

ISSO

ISSO voorziet de bouwkolom met technische kennis over installaties. Met haar kennis versterkt ISSO de installatietechniek, bevordert de eenduidigheid en maakt via normatieve richtlijnen de kwaliteit van installaties inzichtelijk.
KienIA

KienIA

KienIA is een advies- en projectmanagementbureau in de industriële automatisering die klanten zoals Waterbedrijven, Rijkswaterstaat en Energiebedrijven helpt met het in goede banen leiden van industriële automatisering projecten.
Kotug Smit Towage

Kotug Smit Towage

KOTUG is een toonaangevende maritieme dienstverlener die wereldwijd innovatieve services levert. Met haar moderne vloot en zeer professionele medewerkers biedt KOTUG haar sleepdiensten aan in havens en terminals.
overnieuw Copyright © 2018 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology