Blog

Geplaatst: 31-1-2021 Standaard
Schaal Ingenieurs uit Schiedam is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Gespecialiseerd in constructies en wegenbouw. Met een ruime ervaring opgebouwd sinds 1958.  Werkzaam voor opdrachtgevers als het rijk, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen, nutsbedrijven, aannemers, coöperaties en particulieren. 

Als Senior Constructeur ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een zeer ervaren constructeur met sterke organisatorische vaardigheden. 

Lees meer
Geplaatst: 5-6-2021 Standaard
Schaal Ingenieurs is een modern, onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Al meer dan 60 jaar zijn wij specialist in constructies, grond- weg- en waterbouw, funderingsonderzoek en buitenruimte.  Op projectniveau bieden wij maatwerk met kwalitatieve, duurzame oplossingen. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze efficiency en degelijkheid. Waarbij wij expertises, belangen en diverse partijen met elkaar verbinden. Zo borgen wij een budget- en risicobewuste benadering voor ieder project. 

Als Civiel Projectleider ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een ervaren projectleider en je hebt sterk organisatorische vaardigheden.