Blog

Geplaatst: 10-5-2021
Gardner Denver Nederland B.V., gevestigd in Woerden, is de Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererend Amerikaans concern Ingersoll Rand Inc.

In de rol van Territory Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ondermeer compressoren, blowers en hydraulische aandrijvingen alsmede pompen, koppelingen en laadarmen voor het laden en lossen van droge en vloeibare bulkproducten. Deze hoogwaardige producten worden toegepast in de industrie en het wegtransport in Nederland aan logistieke dienstverleners in het bulk- en tankvervoer alsmede aan de voedingsmiddelen en chemische industrie. Als Territory Sales Manager onderhoudt hierbij een goede technische en commerciële relatie met bestaande klanten en ziet het als een uitdaging nieuwe relaties binnen het werkgebied te vinden.


 
Lees meer
Geplaatst: 25-4-2021 Standaard
Schaal Ingenieurs is een modern, onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Al meer dan 60 jaar zijn wij specialist in constructies, grond- weg- en waterbouw, funderingsonderzoek en buitenruimte.  Op projectniveau bieden wij maatwerk met kwalitatieve, duurzame oplossingen. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze efficiency en degelijkheid. Waarbij wij expertises, belangen en diverse partijen met elkaar verbinden. Zo borgen wij een budget- en risicobewuste benadering voor ieder project. 

Door groei en overname van RIBW Projecten leveren wij hier door onder anderen kwalitatief hoogwaardig advies en onderscheidende innovatieve oplossingen op het gebied van inrichting in 'de Buitenruimte'. Wij zijn een toegankelijke, transparante en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. 

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten in de buitenruimte.