NLEN

Blog

Categorie: Artikel
Professionals4Technology10-04-2019 15:24

Onze opdrachtgever is een Scandinavische organisatie met kennis op het gebied van compressoren. De business unit in Oosterhout en houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van customized en engineered products voor gasbehandeling.

Functieomschrijving Project Engineer

In deze uitdagende functie ben je de rechterhand van de Projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het project. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het managen van de documentatie en informatiestroom en behandel je de contractafhandeling. Deze functie is ontstaan door de continue groei van de organisatie. Dit zorgt ook op termijn goede doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de rol van projectmanager.

Taken en verantwoordelijkheden:
•Klant- en contractmanagement;
•Het maken van offertes (technisch & commercieel) voor klanten en verkoopmaatschappijen;
•Beheer van tekeningen- en documenten;
•Bestellen en afroepen van componenten bij leveranciers;
•Opvolging van de fabricage van producten;
•Beheer van het budget;
•Ondersteuning in verkoop.

De belangrijkste parameters hierbij zijn klanttevredenheid, hoge kwaliteit, hoge leverbetrouwbaarheid en budgetbeheersing.
blog_image:article_profe1_15549027445cadeed8530e7.jpg:end_blog_image

65bekeken
Geen reacties
Categorie: Artikel
Professionals4Technology1-04-2019 12:33

Schaal Ingenieurs uit Schiedam is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Gespecialiseerd in constructies en wegenbouw. Met een ruime ervaring opgebouwd sinds 1958.
Werkzaam voor opdrachtgevers als het rijk, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen, nutsbedrijven, aannemers, coöperaties en particulieren.


Expertise Schaal Ingenieurs:
- Constructies: Adviesdiensten op het gebied van funderingen en bouwconstructies in alle soorten materialen.
- Wegenbouw: Ontwerpen en berekeningen voor waterleidingen, brandblusleidingen, rioleringen en wegen.
- Projectmanagement: Projectmanagement, stakeholder management, planning, budgetbewaking en toezicht.

Als Civiel Projectleider ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een ervaren constructeur en je hebt sterk organisatorische vaardigheden.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
• Adviseren en begeleiden opdrachtgevers met complexe constructieve vraagstukken
• Opstellen ontwerprapporten, controleren tekeningen en contracten op constructieve aspecten
• Bedenken van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen
• Het managen van de projecten

blog_image:article_profe1_15541148395ca1e917cf6a8.jpg:end_blog_image

116bekeken
Geen reacties
Categorie: Artikel
Professionals4Technology25-03-2019 14:44

De Nederlandse PT-organisatie valt operationeel onder de verantwoordelijkheid van de General Manager in Duitsland. De Technisch Product Specialist zal een lokaal contract krijgen bij Atlas Copco Internationaal B.V. De business area Power Technique van Atlas Copco levert lucht-, stroom- en debietoplossingen via producten zoals mobiele compressoren, pompen, lichtmasten en generatoren, samen met een aantal aanvullende producten. Het bedrijf biedt ook gespecialiseerde verhuur aan en biedt diensten aan via een toegewijd, wereldwijd netwerk. Power Technique innoveert voor duurzame productiviteit in verschillende industrieën, waaronder de bouw, productie, olie en gas en exploratieboringen. Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief. In 2014 bedroeg de omzet 10,3 miljard euro en waren er meer dan 44.000 medewerkers in dienst

Functieomschrijving Technisch Product Specialist
Als Technisch Product Specialist draag je als medewerker van de Aftermarket afdeling de verantwoordelijkheid op technisch vlak voor een reeks van Atlas Copco Power Technique machines (zoals compressoren, generatoren, pompen en bijbehorende Aftermarket producten). Je bent het aanspreekpunt voor klanten, technici, sales engineers en de marketingafdeling voor specifieke technische vragen en problemen. Daarnaast zorg je voor garantieaanvragen, afhandeling en opvolging met de product company. Ook sta je in voor het geven van Aftermarket training aan de technici, dealers en klanten en maak je onderhoudsplannen en werkschema’s voor onze producten en werk je technische instructies uit voor de technici. Daarnaast ontwikkel je mee aan Aftermarket producten en bepaal je hiervoor mede de prijzen. Bij deze functie ondersteun je ook de Aftermarket Responsible bij het behandelen van klachten en kan je de planner tijdelijk vervangen tijdens afwezigheid.

blog_image:article_profe1_15535217325c98dc4419c49.jpg:end_blog_image

181bekeken
Geen reacties
Categorie: Artikel
Professionals4Technology18-03-2019 10:31

Voor onze opdrachtgever ROBUSCHI, onderdeel het internationale Gardner Denver concern, is gespecialiseerd op het gebied van olievrije lucht-, en gasverplaatsingsmachines zoals Low-pulse en schroefblowers, vacuüm-, en centrifugaalpompen.
Het toepassingsgebied van onze ROBUSCHI producten strekt zich uit van waterzuiveringsinstallaties, de waterbehandeling, pneumatisch transport, bodemsanering tot de gehele chemische-, en voedingsmiddelenindustrie.

Onze Benelux verkoopkantoren zijn gevestigd in Woerden (NL) en Antwerpen(B).
Deze vestigingen hebben een werkplaats waar met vakkundige servicemonteurs werkzaamheden aan blowers en pompen worden verricht.

Om aan de huidige marktbehoefte te kunnen voldoen en voor de expansie van onze vestiging in Woerden willen wij ons team versterken en zoeken wij een: Internal Sales Engineer

Functieomschrijving:
Als Internal Sales Engineer ben je technisch en commercieel mede verantwoordelijk voor de business unit van Robuschi.
Een belangrijk deel van het takenpakket is het adviseren van onze klanten en prospects alsmede de ondersteuning van onze buitendienst verkoop met calculaties, offertes en orderverwerking. Daarbij ben je ook een belangrijke spil in de communicatie tussen onze servicedienst en verkoopafdeling.
Daarnaast onderhoudt je hierbij ook contacten met onze zusterbedrijven in Europa.

blog_image:article_profe1_15529016205c8f65f486767.jpg:end_blog_image

144bekeken
Geen reacties
Categorie: Artikel
Professionals4Technology11-03-2019 11:57

Lasertec vormt het brandpunt op het gebied van lasertechniek. De opdrachtgever is bij Lasertec afgestemd op de juiste golflengte voor allerhande graveerwerk met inzet van de nieuwste technieken tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding en correcte leveringstermijn. Dankzij een hoog kennisniveau, innovatief vermogen en geavanceerde apparatuur, onderhoudt Lasertec bovendien strategische en technologische samenwerkingsverbanden met R&D-afdelingen.

Functieomschrijving Laser Specialist
Als Laser Specialist ga je na een gedegen inwerkperiode aan de slag met de modernste laserapparatuur om hoogwaardige producten te bewerken. De werkzaamheden bevatten het zelfstandig voorbereiden van de productie, uitvoering met de juiste bijsturing hiervan en de bijbehorende kwaliteitscontrole. Je bent hierbij compleet verantwoordelijk voor de optimalisatie en beheersing van verschillende processen in een innovatieve omgeving met hoogwaardige productieapparatuur.

blog_image:article_profe1_15523018815c863f39c5915.jpg:end_blog_image

411bekeken
Geen reacties
Categorie: Artikel
Professionals4Technology8-03-2019 7:38

Yes !! Today we celebrate our 8th anniversary of Professionals4Technology!

It is incredible!! I am (Marinel) and also celebrating my 8 years as an entrepreneur!! And always nice to have something to celebrate! 8 years ago I started Professionals4Technology. The realization of my own company! No bank No sponsors all by myself! Creating a dream with a lot of enthusiasm, hard work and ambition. I began with Professionals4Technology as an international executive recruiter/ head-hunter connecting highly skilled and educated technical professionals to ambitious companies all over the world.

Very proud I am about the fact that we are the only executive recruitment company in The Netherlands that is trained to use the principles of Behaviour Analysis and Investigative interviewing (Lie detection). It is quite difficult to scan on technical details, but even more a challenge is to reliably assess the truthfulness and credibility of others.

blog_image:article_profe1_15520272215c820e5590727.jpg:end_blog_image

145bekeken
Geen reacties
Recente artikelen
op10-4-2019 15:24
65 bekeken | 0 reacties
op1-4-2019 12:33
116 bekeken | 0 reacties
op25-3-2019 14:44
181 bekeken | 0 reacties
overnieuw Copyright © 2019 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology