Blog

Geplaatst: 24-6-2019 Artikel

Gardner Denver Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererend Amerikaans concern Gardner Denver Inc. De Robuschi divisie
is gespecialiseerd op het gebied van olievrije lucht- en gasverplaatsingsmachines, zoals lobben- en schroefblowers, als ook vloeistofring, vacuüm- en centrifugaalpompen. Het
toepassingsgebied van onze producten strekt zich uit van waterzuiveringsinstallaties, waterbehandeling, pneumatisch transport en bodemsanering tot de gehele chemische- en
voedingsmiddelenindustrie.

Voor versterking binnen het Gardner Denver team zoeken wij een enthousiaste Service Coördinator die de service activiteiten verder gaat uitbreiden en optimaliseren.

De functie
Als betrokken Service Coördinator zorg je ervoor dat service- en onderhoudsopdrachten voor onze klanten in Nederland en België worden ingepland. Je geeft hierbij direct leiding aan onze servicemonteurs, zowel voor de binnen- als buitendienst.
Je ziet toe dat gemaakte afspraken uit het onderhoudscontract worden nagekomen. Daarnaast stel je tevens nieuwe servicecontracten op. Na realisatie van de order zorg je samen met de administratie voor de juiste facturatie.

blog_image:article_profe1_15613859545d10dbe2b5d38.jpg:end_blog_image

Lees meer
Geplaatst: 15-6-2019 Artikel


Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van duurzame productiviteitsoplossingen. De Atlas Copco-groep biedt zijn klanten innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. Ons bedrijf ontwikkelt producten en diensten met het oog op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie. Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief. In 2017 bedroeg de omzet 12 miljard euro en waren er meer dan 47.000 medewerkers in dienst. De Atlas Copco productie vestiging Air & Gas Purification in Oosterhout maakt een dynamische groei door. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht en gasbehandeling en gas generatie. De producten worden verkocht en onderhouden via de verkoopkanalen van Atlas Copco.

Functieomschrijving Electrical Design Engineer
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot om kunnen gaan met mensen is jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en bent oplossingsgericht; ook wanneer de tijdsdruk hoog is. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, bent woonachtig in de regio.

blog_image:article_profe1_15606008875d04e137e19a9.jpg:end_blog_image

Lees meer
Geplaatst: 9-6-2019 Artikel
Het is zo ver, onze nieuwe website staat online! Een nieuw design met een strakke...
Lees meer
Geplaatst: 27-5-2019 Artikel

Lasertec vormt het brandpunt op het gebied van lasertechniek. De opdrachtgever is bij Lasertec afgestemd op de juiste golflengte voor allerhande graveerwerk met inzet van de nieuwste technieken tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding en correcte leveringstermijn. Dankzij een hoog kennisniveau, innovatief vermogen en geavanceerde apparatuur, onderhoudt Lasertec bovendien strategische en technologische samenwerkingsverbanden met R&D-afdelingen.

Functieomschrijving Software Engineer Lasertec
Ben jij iemand die houdt van technische uitdagingen, afwisseling en graag samenwerkt in een team? Interesse hebt in de ontwikkeling van hightech componenten, producten en machines? Dan ben je bij Lasertec aan het goede adres!
Als Software engineer ga je na een gedegen inwerkperiode aan de slag met de modernste laserapparatuur om hoogwaardige programma’s te schrijven. De werkzaamheden bevatten het zelfstandig schrijven van software, en de bijbehorende aanpassingen in de systemen. Je bent hierbij compleet verantwoordelijk voor de optimalisatie en beheersing van verschillende ontwikkelingen van de Lasermachine besturingssystemen en hoogwaardige productieapparatuur.

blog_image:article_profe1_15589542965cebc1383676f.jpg:end_blog_image

Lees meer
Geplaatst: 19-5-2019 Artikel

Super trots want samen met 25 prachtige andere vrouwen staat Marinel in Zakenvrouwen Brabant 2019.

Afgelopen week was de onthulling van dit mooie zakelijke blad tijdens de lancering in Hilvarenbeek, de locatie dit jaar van Zakenvrouwen Brabant 2019.

"Ik analyseer goed wat de vraag van de opdrachtgever is, en daar ga ik mee aan de slag" - Marinel van Walsum

Benieuwd naar het artikel? Bekijk hem dan snel hieronder.

blog_image:article_profe1_15582628745ce1345af3f02.jpg:end_blog_image

Lees meer
Geplaatst: 13-5-2019 Artikel


Schaal Ingenieurs uit Schiedam is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Gespecialiseerd in constructies en wegenbouw. Met een ruime ervaring opgebouwd sinds 1958.
Werkzaam voor opdrachtgevers als het rijk, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen, nutsbedrijven, aannemers, coöperaties en particulieren.


Expertise Schaal Ingenieurs:
- Constructies: Adviesdiensten op het gebied van funderingen en bouwconstructies in alle soorten materialen.
- Wegenbouw: Ontwerpen en berekeningen voor waterleidingen, brandblusleidingen, rioleringen en wegen.
- Projectmanagement: Projectmanagement, stakeholder management, planning, budgetbewaking en toezicht.

Functieomschrijving Revit Moduleur
Als Revit Moduleur ben je binnen een projectteam verantwoordelijk voor het opstellen van civieltechnische tekeningen.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
• Inmeten bestaande situatie op locatie
• Realiseren technische tekeningen in 2D/3D
• Het in concept uitwerken van ontwerp alternatieven
• Verantwoordelijk voor projectadministratie
• Opzetten basis voor werken met BIM

blog_image:article_profe1_15577440165cd94990aa9d1.jpg:end_blog_image
Lees meer

Ons team

Marinel van Walsum
Businessmanager
Debby de Jonge
Management Assistant
Peter Voogt
Businessmanager
Lianne van Gaalen
Media Marketeer 
Copyright © 2019 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen