Interessante vacature: Account manager

Gardner Denver Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van het beursgenoteerde Amerikaans concern Gardner Denver Inc.
De Transport business unit van Gardner Denver Nederland is o.a. gespecialiseerd in de engineering, verkoop en after sales service van ondermeer Emco Wheaton laad/losarmen en valbeveiligingen, lobbenpompen van het merk SSP en TODO Dry Break koppelingen. Deze hoogwaardige producten worden toegepast in vele sectoren zoals de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische- en petrochemische industrie bij de verlading- opslag- en productie van vloeistoffen.

Functieomschrijving Account manager
De account manager is verantwoordelijk voor de omzet en groei van het Emco Wheaton, SSP en TODO portfolio in Nederland. Hij of zij onderhoudt hierbij een goede technische en commerciële relatie met bestaande klanten en prospects en bezoekt deze actief. De Account manager zorgt samen met de lokale verkoop binnendienst èn met ondersteuning van collega’s van onze productielocaties in Duitsland en Engeland voor de technische onderbouwing en opvolging van offertes en orders en het begeleiden van projecten.

blog_image:article_profe1_15450599545c17be72244d2.jpg:end_blog_image


Functie-eisen Account manager
-HTS Wtb opleiding of MTS met ervaring,
-technisch - commerciële ervaring in een B2B omgeving,
-“hands-on” mentaliteit,
-communicatief zeer sterk,
-servicegericht,
-creatief en doorzettingsvermogen, flexibel,
-goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré

Kijk voor meer informatie op: https://www.professionals4technology.com/vacatures/vacature-account-manager-4614192-11.html

Auteur Professionals4Technology
Publicatiedatum 17-12-2018 16:17
Share:

Ons team

Marinel van Walsum
Businessmanager
Debby de Jonge
Management Assistant
Peter Voogt
Businessmanager
Lianne van Gaalen
Media Marketeer 
Copyright © 2020 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen