Interessante vacature: Territory Sales Manager

Gardner Denver Nederland B.V., gevestigd in Woerden, is de Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererend Amerikaans concern Ingersoll Rand Inc.

In de rol van Territory Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ondermeer compressoren, blowers en hydraulische aandrijvingen alsmede pompen, koppelingen en laadarmen voor het laden en lossen van droge en vloeibare bulkproducten. Deze hoogwaardige producten worden toegepast in de industrie en het wegtransport in Nederland aan logistieke dienstverleners in het bulk- en tankvervoer alsmede aan de voedingsmiddelen en chemische industrie. Als Territory Sales Manager onderhoudt hierbij een goede technische en commerciële relatie met bestaande klanten en ziet het als een uitdaging nieuwe relaties binnen het werkgebied te vinden.


 

Naast de kerntaak, het bezoeken van klanten en prospecten, werkt je ook zelf systeemcalculaties en offertes uit. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de verkoop binnendienst en het management.

Wie zoeken we?
-Ondernemend, creatief, organisatorisch sterk, 
-HBO werk- en denkniveau, 
-technisch - commerciële ervaring in een B2B omgeving, 
-kennis hydrauliek of pneumatiek is een pre,
-communicatief zeer sterk met humor en doorzettingsvermogen, 
-flexibel en betrokken, 
-pioniersgeest en zelfstandig kunnen werken.

Interesse? Solliciteer snel via: https://www.professionals4technology.com/vacatures/vacature-territory-sales-manager-4726947-11.html

Auteur Professionals4Technology
Publicatiedatum 11-5-2021 7:30
Share:

Ons team

Marinel van Walsum
Businessmanager
Peter Voogt
Businessmanager
Lianne van Gaalen
Media Marketeer 
Copyright © 2021 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen