Kom maar op 2020! Geslaagd! Officieel coach HBO Gecertificeerd!


Waarom ik coach ben?
Naast puur werven en selecteren van mensen en advies geven het op het gebied van carrière en outplacement, wilde ik meer verdieping en een wezenlijke bijdrage kunnen leveren. In mijn carrière heb ik meer dan 20000 sollicitatie gesprekken gevoerd. (als het er niet meer zijn) Wat ik altijd wil weten en wat ik heel belangrijk en interessant vindt is: Wie ben je? Wat kan je? En waar ga je naar toe? En waarom?


blog_image:article_profe1_15787518565e19d77025608.png:end_blog_image


Als professioneel coach wil ik graag jou inzicht geven in jezelf. In wie je bent, wat je echt wil, waar je enthousiast van wordt. Wat jouw intrinsieke motivatie is, en wat het maakt dat gedachten jou belemmeren. Welke deur je wil sluiten. Welk carrière pad je wil bewandelen. Past jouw loopbaan aan bij jouw passies en talent? Op welke coach/ carrière vragen wil je antwoord? Graag onderzoek ik met jou wat voor jou de meest vitale weg is. Je komt pas goed tot je recht in een rol als jouw drijfveren aansluiten op die van de organisatie en jouw talenten overeenkomen met de gevraagde competenties. Wellicht is dit een volgende stap in je carrière. Maar je kan wellicht verlangen naar balans, rust, weer blij zijn. Een ieder heeft zijn eigen vraag en behoefte.

Waarom dan een officiële studie?
Mijn ervaring & expertise die ik in de loop der jaren heb opgebouwd zijn een stevige basis, maar ik wil beter. Ik wil iemand oprecht inzichtgeven in zichzelf. Antwoord zoeken bij de vraag. Goed luisteren, de juiste vragen stellen. Hier hoort in mijn ogen een gedegen geaccrediteerde opleiding bij. Zodat ik van uit mijn eigen kracht en inhoudelijk met succes iemand kan coachen.

Waarom zou ik jou als coach kunnen helpen?
Het overgrote deel van je leven ben je aan het werk. Zorg dat je dat doet waar je energie van krijgt.
Ben je blij met jouw met je carrière zoals deze verloopt? Krijg je hier energie van? Geeft het voldoening? Draagt het bij aan jouw levens geluk? Mijn dienst verband eindigt….hoe nu verder?
In de vele sollicitatie gesprekken die ik doe, hoor ik veel enthousiaste verhalen, mensen kunnen erg gepassioneerd praten over wat ze wel graag ooit zouden willen doen. Ze dromen maar durven er niet voor te gaan, uit angst om te falen. Niemand heeft de toekomst van te voren inzichtelijk. Je kan niet een succesvolle carrière en gelukkig leven hebben als je niets doet. Keuzes maken, tegenslagen en falen horen hierbij. Het geeft je lessen, levens lessen dat maakt dat je leert, dat je groeit en dat je verder kan. Je kan bereiken wat je wil, er komt altijd licht aan de horizon.

Je hoeft niet alles zelf te kunnen en alleen te doen, een top sporter heeft een coach om de marathon te lopen. Die begeleidt haar of hem, naar een unieke prestatie. Hier gaan jaren trainen en vele ups en downs aan vooraf. Het is een investering naar zijn resultaat. Met jouw carrière is dat net zo. Investeer in jezelf middels opleiding of coaching. Dit heeft altijd een positief effect.

Met behulp van het geven van inzichten help ik je bij het opstellen van een stappenplan. Ook begeleid ik je bij uitvoering hiervan, zodat jij uiteindelijk datgene doet wat je het allerliefste zou willen.
Voor meer info contact mij. Groeten Marinel Info@professionals4technology.com of 085-7325750
Auteur Marinel van Walsum
Publicatiedatum 10-2-2020 7:30
Share:

Ons team

Marinel van Walsum
Businessmanager
Debby de Jonge
Management Assistant
Peter Voogt
Businessmanager
Lianne van Gaalen
Media Marketeer 
Copyright © 2020 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen