Informatie

Bedrijfsprofiel
Gardner Denver is een toonaangevende wereldwijde leverancier van flow control-technologie, compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing, applicatiekennis en ondersteunende diensten voor een gevarieerd klantenbestand via een familie van vertrouwde merken.

Meer dan 150 jaar geleden opgericht, richten we ons op het ontwikkelen van technische oplossingen voor de grootste operationele uitdagingen van onze klanten, met de nadruk op het bieden van absolute betrouwbaarheid, verhoogde efficiëntie en lagere energie-uitgaven waar mogelijk.
Kernactiviteiten
Gardner Denver Nederland is Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererende Amerikaanse concern Gardner Denver Inc. Gardner Denver Inc. is een toonaangevende wereldwijde producent van compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing. Onze producten en technische oplossingen worden verkocht door middel van wereldwijde distributie kanalen en worden gebruikt voor toepassingen in vrijwel elke sector van de markt, zoals bijvoorbeeld binnen de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische- en petrochemische industrie.
Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van Gardner Denver Nederland is gevestigd in Woerden.
Aantal vestigingen
Gardner Denver Nederland heeft twee vestigingen; een vestiging in Woerden en een vestiging in Assendelft.

Organisatie

Organisatie & activiteiten
Gardner Denver Nederland is Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererende Amerikaanse concern Gardner Denver Inc. Gardner Denver Inc. is een toonaangevende wereldwijde producent van compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing. De producten en technische oplossingen worden verkocht door middel van wereldwijde distributie kanalen en worden gebruikt voor toepassingen in vrijwel elke sector van de markt, zoals bijvoorbeeld binnen de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische- en petrochemische industrie.

Gardner Denver Inc., opgericht in 1859, heeft wereldwijd 36 fabrieken, met kantoren in 33 verschillende landen.

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V. vanuit Woerden en Assendelft met de merken Elmo Rietschle, Nash, Drum, Wittig, Emco Wheaton, Thomas, TODO en SSP. Gardner Denver Nederland is succesvol en heeft een uitstekende reputatie dankzij vele kwaliteitsproducten en een onovertroffen klantenservice!
Visie
De visie van Gardner Denver is om voor de industrie als eerste keuze te fungeren voor innovatieve en kritische flow control producten, diensten en oplossingen, door middel van intensieve klantfocus en een gedisciplineerde prestatiecultuur.
Kernwaarden
Integriteit: Gardner Denver is eerlijk in de omgang met anderen, houden zich aan de gemaakte beloften en nemen verantwoordelijkheid voor hun acties . Zij handelen met het hoogste niveau van integriteit. Simpel gezegd : Gardner Denver doet wat juist is ... zelfs al is het niet gemakkelijk.

Klantgerichtheid: de klant komt bij Gardner Denver altijd op de eerste plaats. Ze begrijpen wat de klant wil, leveren op tijd en zorgen goed voor de klant vóór, tijdens en ná de verkoop. Gardner Denver levert zeer hoogwaardige producten. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om klanten te helpen met het verbeteren van hun bedrijf door het verstrekken van de juiste toepassingen voor de meest kritieke processen.

Wereldwijd teamwork: ondanks de verschillende wereldwijde kantoren en productielocaties, handelen en denken alle collega’s van Gardner Denver als één team. Ze waarderen uiteenlopende meningen en respecteren de verschillende werkmethoden op de diverse locaties. Door het uitzonderlijk getalenteerde wereldwijde team wordt er samen gewerkt en samen gewonnen.

Creativiteit: Gardner Denver denkt anders. Veranderingen worden omarmt en men past zich altijd aan de klant aan. Ze richten zich op het verkrijgen van het juiste antwoord voor hun klanten in de wereld van vandaag. Gardner Denver streeft ernaar om met nieuwe en creatieve oplossingen voor haar klanten te komen door middel van innovatie, onderzoek en ontwikkeling.

Voorkeur voor actie: Gardner Denver komt direct in actie en krijgt dingen gedaan. Er wordt niet over geanalyseerd. Uiteraard wordt er gepland, maar op een gegeven moment is het tijd voor actie. Kwaliteit staat altijd voorop, maar daarnaast is snel handelen ook erg belangrijk.

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Vast salaris - Prestatiegebonden
Vast salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Werken bij
Werken bij Gardner Denver Nederland betekent werken bij een bedrijf waar klant- en servicegerichtheid zeer hoog in het vaandel staat. Het is een open en informele organisatie, met een no- nonsense mentaliteit. Je hebt een uitdagende functie binnen een dynamisch team met een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om goede initiatieven in de praktijk toe te passen.
Doorgroeimogelijkheden
Op termijn is er ruimte voor loopbaanontwikkeling. Dit is uiteraard een gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen werkgever en werknemer.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Copyright © 2020 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen