NL

Outplacement & Carrière Coaching

Outplacement

Helaas maken we het allemaal mee vroeg of laat vinden er wijzigingen binnen een organisatie plaats. Dit kan door faillissement, reorganisatie, herstructurering of geen goed contact met je manager. Hier door ontstaat vaak een onomkeerbare situatie. Helaas zien we vaak dat een einde dienstverband onvermijdelijk en dat jij en of jouw collega’s zonder baan komen te zitten.

Professionals4Technolgy kan voor persoonlijke vakinhoudelijke begeleiding zorgen. Hierbij zullen we samen een plan van aanpak maken. We gaan samen kijken, naar jouw technische achtergrond. Wat is jouw specialisme? Waar sta je nu? En nog belangrijker waar wil je heen? Hoe kunnen we samen gaan kijken hoe je dat kan gaan bereiken. Professionals4Technology heeft ruime ervaring in op maat gemaakt carrière advies. Dit wel in de technische branche, maar dat maakt ons specialist in technisch functie begrip en technische bedrijfskennis. Wij hebben een groot specialistisch technisch netwerk waar wij concreet de open en verborgen vacature agenda kennen.

 

Carrière Coaching

Professionals4Technology geeft carrière advies aan HBO/WO geschoolde professionals die werkzaam zijn in de Engineering & Technology in zowel technische als staf- of managementfuncties. Wij geloven dat een succesvol advies niet alleen tot stand komt door het matchen van de werkervaring van de persoon met de gevraagde werkervaring door werkgever. Je zal als professional pas echt goed tot je recht komen in een functie als jouw drijfveren aansluiten op de drijfveren van de organisatie en jouw talenten overeenkomen met de gevraagde competenties.
Professionals4Technology helpt je jouw loopbaan zo in te richten dat deze optimaal aansluit bij je wensen, je passies en je talenten. We doen dit door je inzicht te geven in jouw talenten en je intrinsieke motivatie. Daarnaast helpen we je anders om te gaan met gedachten die je belemmeren om de voor jouw ideale loopbaan te creëren.

Gedachten als:
Mijn dienst verband eindigt…………………….hoe nu verder?
Ik durf mijn vaste dienstverband niet op te geven voor een tijdelijk contract.
Mijn huidige werkgever is tevreden over me. Als ik overstap naar een andere baan, moet ik me weer opnieuw gaan bewijzen.
Ik ben te oud om nu nog iets totaal anders te gaan doen....

Met behulp van bovenstaande inzichten helpen we je bij het opstellen van een stappenplan. Ook begeleiden we je bij de uitvoering hiervan, zodat jij uiteindelijk datgene doet wat je het allerliefste zou willen.

 

 

 

Vacatures
inSchiedam
inOosterhout
inSchiedam
inSchiedam
overnieuw Copyright © 2019 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology