NL

Installatie van Skype op uw computer:

1. Ga naar de website van Skype om de software voor het programma te downloaden. www.skype.com.

2. Wanneer u op de website bent klikt u op de knop ‘Nu downloaden’.

3. Wanneer u bovenin uw scherm een balk krijgt van de pop-up blocker klik dan op de blauwe balk bovenin en kies: ‘downloaden van bestand wordt geblokkeerd’ en dan op ‘bestand downloaden’.

4. Klik nu op uitvoeren en hierna nogmaals op uitvoeren om de installatie van Skype te starten.

5. U krijgt nu een scherm te zien waarin u de gewenste taal kunt instellen. Klik hierna op ‘Akkoord – installeren’.

6. U gaat nu een Skype account aanmaken. Vul uw voor en achternaam in achter het kopje ‘volledige naam’.
Kies hierna een Skypenaam die zal gaan fungeren als uw ‘online telefoonnummer’. Let u bij het kiezen van de naam goed op dat deze voor anderen goed leesbaar is en dat deze voor zover mogelijk logisch is. De naam mag niet in gebruik zijn door iemand anders.
Voer daarna een wachtwoord in om uw account te beveiligen en bevestig het wachtwoord nogmaals.

7. Lees de licentieovereenkomst en de voorwaarden goed door en vink daarna het vakje aan bij akkoord. Klik op volgende. (wanneer u al een Skype-account heeft kunt u gelijk op ‘Meldt u aan’ klikken)

8. In het volgende scherm kunt u uw e-mail adres invullen en het land selecteren waarin u woont. Daarna vult u uw woonplaats in. Wanneer u het vinkje ‘automatisch aanmelden als Skype start’ aan heeft staan komt u automatisch online op Skype zodra Skype start.
Druk op ‘aanmelden’.

9. Wanneer u onderstaand scherm in beeld krijgt kunt u klikken op ‘controleer of uw geluid werkt’ U kunt nu in de microfoon praten om te zien of de microfoon werkt en of anderen u dus kunnen horen wanneer u praat. Ziet u een groen balkje bewegen, dan werkt het geluid naar behoren. Ziet u geen groen balkje bewegen, selecteer dan ‘een andere microfoon in gebruik’. Wanneer u geluid hoort klikt u op Ja om de speakers te testen, volg nu de stappen die in beeld komen.

10. Skype is nu klaar voor gebruik!
Vacatures
inSchiedam
inOosterhout
inSchiedam
inSchiedam
overnieuw Copyright © 2019 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology