NLEN

Top bedrijven

Ashland Industries Nederland B.V.

Ashland Industries Nederland B.V.

Ashland Industries Nederland BV is een productiefaciliteit waar zowel water oplosbare polymeren, onder de productnaam NatrosolTM, worden geproduceerd voor Ashland, alsmede natsterkte middelen voor de papierindustrie, onder de merknaam KymeneTM, voor Solenis. Voor deze bedrijfsactiviteiten beschikt Ashland Industries Nederland BV in Zwijndrecht over de geschikte installaties en opgeleid personeel waarmee de te verrichten werkzaamheden op een zorgvuldige en verantwoorde wijze met betrekking tot milieu, veiligheid en kwaliteit worden uitgevoerd, geheel overeenkomstig de wettelijke eisen en normen, de richtlijnen vanuit de Amerikaanse moedermaatschappij en de specificaties van klanten.
Daarnaast is ook het Ashland A&D lab op de productielocatie in Zwijndrecht gevestigd, maar deze organisatie valt, voor wat betreft directe aansturing, niet onder de verantwoordelijkheid van de Site Manager.
Atlas Copco Internationaal B.V.

Atlas Copco Internationaal B.V.

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht houden wij ons bezig met het verkopen en onderhouden van compressoren (sales en service). Het gaat hierbij om alle soorten compressoren, van klein tot groot. Ook stellen we ze in bedrijf bij de klant en zorgen we voor het onderhoud. Op onze locatie in Oosterhout (de vestiging Atlas Copco Air & Gas Purification) houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden van maatwerk oplossingen voor lucht en gasbehandeling en gas generatie. Dit zijn o.a. stikstofgeneratoren, drogers etc. We zijn een typische projecten organisatie en werken op basis van specificaties van de klant. Hierdoor is geen project het zelfde!
Euroloop

Euroloop

Elke dag stromen er miljoenen euro’s aan aardolie en –gas door pijpleidingsystemen over de hele wereld. Gezien de financiële belangen dienen de betrokken partijen precies te weten hoeveel olie of gas er wordt in- cq verkocht. Complexe meetsystemen registreren daarvoor continue de hoeveelheden die van de ene klant naar de andere getransporteerd worden.

Het ijken van deze meetsystemen gebeurt bij EuroLoop, 's werelds grootste kalibratiefaciliteit voor gas- en vloeistofmeters. Bij EuroLoop worden deze zogenaamde 'custody transfer' meters getest en gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de exacte hoeveelheden olie en gas worden gemeten. Grote industriële flowmeters worden onder druk geijkt in de unieke kalibratiefaciliteiten van EuroLoop. Voor de eindgebruikers, zoals olie- en gasproducenten, transporteurs en opslagfaciliteiten, is dit zeer belangrijk omdat de nauwkeurigheid van de financiële afrekeningen wordt bepaald door de nauwkeurigheid van de meetinstallaties.
FNsteel B.V.

FNsteel B.V.

FNsteel, is één van de Europese marktleiders van kwalitatief hoogwaardige langstaalproducten. De voornaamste producten zijn walsdraad en getrokken draad, die worden geleverd aan internationale klanten en veelal verwerkt worden tot andere producten.
Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver is een toonaangevende wereldwijde leverancier van flow control-technologie, compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing, applicatiekennis en ondersteunende diensten voor een gevarieerd klantenbestand via een familie van vertrouwde merken.

Meer dan 150 jaar geleden opgericht, richten we ons op het ontwikkelen van technische oplossingen voor de grootste operationele uitdagingen van onze klanten, met de nadruk op het bieden van absolute betrouwbaarheid, verhoogde efficiëntie en lagere energie-uitgaven waar mogelijk.
overnieuw Copyright © 2018 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology