NLEN

TOPBEDRIJVEN

Euroloop

Euroloop

Elke dag stromen er miljoenen euro’s aan aardolie en –gas door pijpleidingsystemen over de hele wereld. Gezien de financiële belangen dienen de betrokken partijen precies te weten hoeveel olie of gas er wordt in- cq verkocht. Complexe meetsystemen registreren daarvoor continue de hoeveelheden die van de ene klant naar de andere getransporteerd worden.

Het ijken van deze meetsystemen gebeurt bij EuroLoop, 's werelds grootste kalibratiefaciliteit voor gas- en vloeistofmeters. Bij EuroLoop worden deze zogenaamde 'custody transfer' meters getest en gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de exacte hoeveelheden olie en gas worden gemeten. Grote industriële flowmeters worden onder druk geijkt in de unieke kalibratiefaciliteiten van EuroLoop. Voor de eindgebruikers, zoals olie- en gasproducenten, transporteurs en opslagfaciliteiten, is dit zeer belangrijk omdat de nauwkeurigheid van de financiële afrekeningen wordt bepaald door de nauwkeurigheid van de meetinstallaties.
FNsteel B.V.

FNsteel B.V.

FNsteel, is één van de Europese marktleiders van kwalitatief hoogwaardige langstaalproducten. De voornaamste producten zijn walsdraad en getrokken draad, die worden geleverd aan internationale klanten en veelal verwerkt worden tot andere producten.
Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver Nederland BV

Gardner Denver is een toonaangevende wereldwijde leverancier van flow control-technologie, compressoren, blowers, pompen en apparatuur op het gebied van olievrije lucht of gas- en vloeistofverplaatsing, applicatiekennis en ondersteunende diensten voor een gevarieerd klantenbestand via een familie van vertrouwde merken.

Meer dan 150 jaar geleden opgericht, richten we ons op het ontwikkelen van technische oplossingen voor de grootste operationele uitdagingen van onze klanten, met de nadruk op het bieden van absolute betrouwbaarheid, verhoogde efficiëntie en lagere energie-uitgaven waar mogelijk.
Lasertec

Lasertec

Al meer dan bijna 20 jaar is Lasertec een betrouwbare partner in de wereld van de lasertechniek. Door ervaring, kennis van zaken en investeringen in moderne equipment, loopt Lasertec voorop op het gebied van lasersnijden en lasergraveren.
Merwelands Shipyard Rotterdam

Merwelands Shipyard Rotterdam

Merwelands Shipyard is een zelfstandige werf in de haven van Rotterdam. De werf is de huiswerf van de K.R.V.E. (Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht) en is oorspronkelijk opgericht om de vloot van de K.R.V.E. te servicen en vernieuwen. De werf heeft de nodige ervaring in huis mede door het 120 jaar bestaan van de K.R.V.E.

Wij vervaardigen in staal en aluminium. Als één van de weinige werven beheersen wij het rondspant bouwen. Tevens vormen wij het plaatmateriaal in huis.
Schaal Ingenieurs BV

Schaal Ingenieurs BV

Schaal Ingenieurs uit Schiedam is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Gespecialiseerd in constructies en wegenbouw. Met een ruime ervaring opgebouwd sinds 1958.
Werkzaam voor opdrachtgevers als het rijk, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen, nutsbedrijven, aannemers, coöperaties en particulieren.
TechnipFMC

TechnipFMC

Wereldwijde leider in olie- en gasprojecten, technologieën, systemen en diensten Ons geïntegreerde aanbod varieert van individuele producten en diensten tot volledig geïntegreerde oplossingen met één interface voor een naadloze uitvoering. Door complementaire vaardigheden en innovatieve technologieën samen te brengen, kunnen we de efficiëntie verhogen, kosten verlagen en planningen versnellen. We bieden expertise in drie verschillende segmenten: subsea, onshore / offshore en oppervlakteprojecten.

De verandering aansturen die de olie- en gasindustrie nodig heeft om te kunnen voldoen aan de groeiende energiebehoeften in de wereld, moeten moeilijk te bereiken olie- en gasbronnen worden aangeboord die niet volledig kunnen worden ontwikkeld zonder significante en duurzame verbeteringen in de projecteconomie. Verandering is nodig, nu meer dan ooit. TechnipFMC is goed gepositioneerd om de uitdaging aan te gaan en deze verandering te leiden. Door complementaire vaardigheden en innovatieve technologieën samen te brengen, kunnen we de efficiëntie verhogen, kosten verlagen en planningen versnellen. Ons aanbod strekt zich uit van concept tot projectlevering en daarna. Of onze klanten nu een individuele operatie of een end-to-end oplossing nodig hebben, we zijn klaar om hun projecteconomie te transformeren en de basis te leggen voor duurzaam succes.

Combineren van mogelijkheden en technologieën om het potentieel van de industrie te ontsluiten Met tientallen jaren expertise in het beheren van onderzeese, onshore / offshore- en oppervlakteprojecten, hebben wij de breedte van oplossingen om de economie van de projecten van onze klanten te transformeren....
The Bourgini Company B.V.

The Bourgini Company B.V.

The Bourgini Company B.V., onderdeel van de Ouborg Group, is gestart op 1 augustus 2014 en volledig bedacht en ontwikkeld door de familie Ouborg.

BOURGINI biedt een breed assortiment huishoudelijke apparaten en onderscheidt zich van andere merken door haar innovatieve ‘Dutch Design’, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, vakmanschap, betrouwbaarheid en spraakmakende marketingacties.

BOURGINI
De familie Ouborg kreeg al lange tijd van business partners het verzoek zich weer bezig te gaan houden met huishoudelijke apparaten. Het eerste verzoek hebben ze destijds naast zich neergelegd, evenals het tweede, maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen. Er was duidelijk behoefte aan een producent van huishoudelijke apparaten die niet alleen topkwaliteit en topservice levert, maar ook unieke marketing bedrijft en design en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Met het merk BOURGINI komt het bedrijf tegemoet aan deze behoefte in de markt.

Merknaam
Het bedenken van een nieuwe en aansprekende merknaam was niet eenvoudig. De familie Ouborg is maanden bezig geweest met het ontwikkelen van de naam BOURGINI. Ze wilden de merknaam graag persoonlijk en dicht bij huis houden, maar tegelijkertijd moest het internationale allure uitstralen. In de vijftiende eeuw luidde de familienaam 'Aubourg' en hiervan is uiteindelijk BOURGINI afgeleid. De merknaam verwijst naar de roots van de familie, een Bourgondische levensstijl die bij de familie past, maar ook de luxe van Italiaans design en het internationale gevoel van de merknaam BOURGINI.
overnieuw Copyright © 2018 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology