Informatie

Kernactiviteiten
KienIA is een advies- en projectmanagementbureau in de industriële automatisering die klanten zoals Waterbedrijven, Rijkswaterstaat en Energiebedrijven helpt met het in goede banen leiden van industriële automatisering projecten. KienIA is goed in het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar automatiseringsoplossingen, het specificeren en ontwerpen van industriële automatiseringssystemen en het begeleiden van automatiseringsprojecten.

KienIA richt haar dienstverlening op de volgende drie branches: de waterbranche, de infrawereld en duurzame energie. Belangrijke onderwerpen die binnen deze branche aan de orde komen zijn , verbeteren van de prestaties van productielijnen, centralisatie van de bediening en bewaking, standaardisatie, beveiliging (security), veiligheid voor mensen en machine (safety) en verwerking van productiegegevens (productiemanagement).
Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van KienIA is gevestigd in Hardinxveld Giesendam.
Aantal vestigingen
KienIA heeft één vestiging gevestigd in Hardinxveld Giesendam.
Aantal medewerkers nationaal
KienIA heeft nationaal 23 medewerkers in dienst.

Organisatie

Organisatie & activiteiten
KienIA is een advies- en projectmanagementbureau die klanten zoals Waterbedrijven, Rijkswaterstaat en Energiebedrijven helpt met het in goede banen leiden van industriële automatiseringprojecten. KienIA helpt u met automatisering die werkelijk bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen. Ze zetten zich in voor het vertalen van bedrijfsdoelen naar automatiseringsbeleid, het oplossen van automatiseringsvraagstukken en het leiden van projecten. Ze leveren diensten hoog in het V-Model. De activiteiten van KienIA zijn het ontwerpen, adviseren en managen van projecten.
Missie
KienIA de thuishaven voor de beste industriële automatiseerders van Nederland. Een team van mensen die geloven dat persoonlijke vrijheid en vakmanschap leiden tot innovatieve en passende oplossingen voor onze klanten. KienIA verdiept zich in de organisatie en processen van de klanten en helpen ze hun doelstellingen te realiseren.
Visie
KienIA is een advies- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in de industriële automatisering. KienIA helpt opdrachtgevers met de automatisering van hun technische installaties. Ze werken als één team en werken altijd vanuit de bedrijfsdoelen van de klant. Zij benaderen mensen zoals ze zelf ook benaderd willen worden.

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Vast salaris - Prestatiegebonden
Vast salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Werken bij
KienIA staat voor Kien (pienter) en Industriële Automatisering. Het is een professioneel en prettig bedrijf waar mensen benaderd worden zoals zij zelf ook benaderd willen worden. Concreet betekent dit dat je er jezelf kunt zijn, er integer zaken worden gedaan, er veel aandacht is voor ontplooiing en, niet onbelangrijk, er ook veel plezier wordt gemaakt.

Daarbij is KienIA de thuishaven voor de beste vakmensen in de industriële automatisering, zij biedt interessant werk voor de betere en meer getalenteerde adviseurs, ontwerpers en projectmanagers. KienIA is een bedrijf waarin individueel vakmanschap en innovatief vermogen worden vergroot door samenwerking en teamgeest.
Doorgroeimogelijkheden
Bij KienIA willen ze niet stilstaan. Structureel investeren zij 10% van de tijd in het nastreven van persoonlijke ambities en het verder laten groeien van de organisatie. Deze activiteiten voeren zij bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit hetgeen de onderlinge band en persoonlijke groei enorm bevordert.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Copyright © 2019 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen