Informatie

Kernactiviteiten
NMi is de onafhankelijke specialist voor het testen, certificeren en kalibreren van meetinstrumenten en kansspelen. Wij helpen fabrikanten bij het snel op de markt brengen van meetinstrumenten en bieden ondersteuning en training bij het optimaliseren van hun ontwikkel- en implementatieproces. Onze kernactiviteiten worden uitgevoerd vanuit de hoofdvestiging in Dordrecht en vanuit nevenvestigingen in Italië, het Verenigd Koninkrijk en Canada. NMi biedt haar producten en diensten wereldwijd aan. NMi is zich als organisatie de laatste jaren aan het ontwikkelen van product georiënteerd naar meer service- en klantgericht. Als gevolg hiervan worden klanten door de medewerkers van de operationele afdelingen steeds vaker in een eerder stadium van test- en certificatie werkzaamheden betrokken.
Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging van NMi is gevestigd in Dordrecht.
Aantal vestigingen
NMi heeft drie vestigingen en zijn gevestigd in Dordrecht, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Organisatie

Organisatie & activiteiten
NMi is een internationaal gerenommeerde certificeringinstelling en testhuis met een excellente performance. Vanuit de markt zijn er kansen en bedreigingen. NMi wil de huidige marktpositie behouden en verder uitbouwen. Deze groei vraagt een nog efficiëntere organisatie met geld voor ontwikkeling van talenten en nieuwe diensten. Door het stimuleren van creativiteit, flexibiliteit en slagvaardigheid willen we een blijvende lach op het gezicht van onze klanten en medewerkers brengen.
Type projecten
NMi realiseert projecten in onderstaande markten:
• Olie en gas;
• Mobiliteit en verkeershandhaving;
• Kansspelen;
• Voorverpakkingen en e-merk;
• Nuts;
• Wegen, inhoud en lengte;
• Krachtkalibraties.
Missie
Fabrikanten en eindgebruikers kunnen rekenen op wereldwijde erkenning van NMi meetrapporten en certificaten. NMi denkt mee en ontzorgt de klant. Door innovatie overtreft NMi de verwachtingen van haar klanten in het bijzonder en vraag in de markt in het algemeen.
Visie
Algemeen
Op basis van het aankoopmotief van klanten zijn kritische succesfactoren gedefinieerd, waarop NMi stuurt. De werkelijke waarde van de dienst bepaalt de klant op basis van de onderstaande factoren.

Innovatief vermogen
Mate waarin NMi zich tijdig nieuwe technologie eigen maakt en de mate waarin NMi investeert in het ontwikkelen van nieuwe diensten. Daarmee is NMi trendsetter in de markt. De klant ervaart NMi als een organisatie die meegroeit met nieuwe ontwikkelingen en oog heeft voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Klantgerichtheid & professionaliteit
Voortdurende aandacht ter verbetering van de klantgerichtheid is de beste vorm van klantenbinding. Klantgerichtheid binnen NMi heeft een sterke relatie met professionaliteit. Projecten die van start (verkoop) tot finish (facturatie) professioneel verlopen, leiden tot klantentrouw. NMi opereert immers in een technische niche-markt met een beperkt aantal klanten. Streven naar hoge mate van klantentrouw is daarom essentieel.

(Inter-)nationale acceptatie
NMi werkt voortdurend aan internationale de acceptatie van haar rapporten met als doel lokale toelating en acceptatie te bewerkstelligen op basis van de NMi resultaten en meetgegevens. Dit om de toegevoegde waarde van NMi als third party te kunnen aantonen. Voor modeltoelating is dit essentieel voor de markttoegang tot andere landen. Dit betekent dat metingen vergelijkbaar moeten zijn, ofwel nauwkeurig en herleidbaar, bij voorkeur onder accreditatie.

Kwaliteit van rapportages
De rapportages van NMi moeten kwalitatief uitstekend zijn. Het is per slot van rekening het enige fysieke resultaat van onze dienstverlening. De acceptatie van NMi test-, of keuringsrapporten neemt toe zodra wij een onomstreden kwaliteit garanderen.

Doorlooptijd
Een testprogramma, een keuring of een typekeuring moet efficiënt plaatsvinden, in een zo kort mogelijke doorlooptijd. NMi heeft de naam op dit gebied en daaraan moet ook in de toekomst gewerkt blijven worden. De klant ervaart snelheid als één van de meest essentiële productkenmerken.

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Vast salaris - Prestatiegebonden
Vast salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Werken bij
NMi biedt ruime mogelijkheden aan starters en professionals. Pas afgestudeerden met een technische opleiding op MBO-, HBO- en WO-niveau kunnen terecht voor verschillende interessante carrièremogelijkheden. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door zelfsturende en gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak. Samenwerken en klantgerichtheid zijn daarbij onlosmakelijk verbonden met succes!
Loopbaanontwikkeling
Door het stimuleren van creativiteit, flexibiliteit en slagvaardigheid willen we een blijvende lach op het gezicht van onze klanten en medewerkers brengen. Voor onze structurele functies streven wij naar een langer dienstverband met mogelijkheid tot vast verband. NMi biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met de mogelijkheid een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Copyright © 2020 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen