NLEN

Diensten

Professionals4Technology is een organisatie met jarenlange ervaring binnen de technologische vakgebieden en is maatgevend op het gebied van executive recruitment en met uitzondering detachering. Dit komt tot uiting in onze aanpak en methodieken. Professionals4technology is voornamelijk werkzaam in de regio Rijnmond. Ons bestand van opdrachtgevers die wij bedienen bestaat uit toonaangevende organisaties in de techniek. De medewerkers van Professional4Technology zijn met zorg geselecteerd om de opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen.

Iedere werving- en selectieprocedure start met een zorgvuldige inventarisatie van de organisatie, de opdracht en het kandidaatsprofiel. Wij searchen vervolgens via ons uitgebreide netwerk naar de juiste kandidaten. Kandidaten die deel uitmaken van het uitgebreide relatienetwerk van Professionals4Technology vertegenwoordigen de vele disciplines binnen Engineering & Technology en daaraan grenzende gebieden. Naast de werving- en selectieprocedure voor de organisatie, searchen wij ook voor de kandidaten de geschikte baan.

Professional4Technology staat voor een adequate en persoonlijke begeleiding van onze klanten. Kernbegrippen als 'afspraak is afspraak', hands-on, kwaliteit, doorzetten, doen, duidelijkheid en no-nonsense staan bij ons hoog in het vaandel.

Vacatures
inSchiedam
inOosterhout
inSchiedam
inWoerden
inSchiedam

overnieuw Copyright © 2018 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology