Over ons

Missie en visie

Professionals4Technology streeft ernaar elke technische hogeropgeleide professional in Zuid-West Nederland te kennen en te verbinden. Wij zijn onafhankelijke zelfstandigen, dé schakel tussen hogeropgeleide technische professionals. Onze kernwaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit welke zijn terug te vinden in onze maatwerkoplossingen.

Het wervingsproces

In samenspraak met de opdrachtgever richt Professionals4Technology een op maat gericht recruitmentproces in. Hierbij kan worden gedacht aan executive search, employer branding & job branding, candidate marketing, recruitment strategie en overige Recruitment Process Outsourcing (RPO)- oplossingen.

Interview methodiek volgens STAR

Door middel van het interviewen volgens de STAR- methodiek krijgen de consultants bij Professionals4Technology een zo betrouwbaar mogelijk beeld van het gedrag van de kandidaat, zonder dat zij zelf bij diens handelen aanwezig zijn geweest. Via de structuur Situatie, Taak, Actie en Resultaat worden voorbeelden van gedrag verzameld, waaruit naar voren komt hoe een kandidaat opereert, welke capaciteiten al aanwezig zijn voor de uit te voeren taken en welke competenties nog verder ontwikkeld kunnen worden. Tevens maakt Professionals4Technology gebruik van candidate assessments, welke aan het eind van het gesprek uitvoerig worden getoetst.

Diepgaande Analyse Psychologisch onderzoek

Wilt u een meer uitgebreide en diepgaande analyse van een kandidaat, dan is het mogelijk op korte termijn een aanvullend psychologisch onderzoek met verschillende op maatgerichte onderdelen in te zetten. Afhankelijk van het type en de zwaarte van de functie, wordt een combinatie van testonderdelen ingezet. U ontvangt vervolgens een op uw vraag toegespitste rapportage en persoonlijke toelichting door een psycholoog. Professionals4Technology werkt nauw samen met een middelgroot bureau met psychologen en adviseurs, welke hun wortels in het bedrijfsleven hebben. Op deze wijze heeft Professionals4Technology ook de expertise in huis op bedrijfskundig vlak. Elk psychologisch onderzoek is een kwestie van maatwerk. Op basis van de intake en onze expertise wordt een advies uitgebracht over de testonderdelen.

Copyright © 2022 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen