In de media

Ondernemen en doorgaan zit in mijn DNA

Super trots want samen met 25 prachtige andere vrouwen staat Marinel in Zakenvrouwen Brabant 2019.

Afgelopen week was de onthulling van dit mooie zakelijke blad tijdens de lancering in Hilvarenbeek, de locatie dit jaar van Zakenvrouwen Brabant 2019.

"Ik analyseer goed wat de vraag van de opdrachtgever is, en daar ga ik mee aan de slag" - Marinel van Walsum

Benieuwd naar het artikel? Bekijk hem dan snel: Artikel zakenvrouwen brabant 2019

Breidt dienstverlening uit met Coaching & Outplacement

De afgelopen maanden is Professionals4Technology weer veel ingeschakeld om uiteenlopende technische functies in te vullen voor bedrijven in binnen- en buitenland. De opdrachtgevers weten de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology te vinden vanwege het vermogen om specialistisch maatwerk recruitment te leveren. ,,De markt blijft aantrekken, dus neemt de vraag naar technisch hoogopgeleid personeel toe”, vertelt directeur Marinel van Walsum in het bijzondere pand in techniekstad Delft. De redactie sprak met haar over een recente uitbreiding van de dienstverlening.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Breidt dienstverlening uit met coaching en outplacement

Dé schakel tussen hoger opgeleide technische professionals

Professionals4Technology bestaat dit jaar zes jaar!
Trots op ons team en ook op onze innoverende en internationale opdrachtgevers.
Vertelt Marinel van Walsum directeur.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;

Artikel Professionals4Technology - Dé schakel tussen hoger opgeleide technische professionals

Dit gebouw staat voor wie wij zijn

Ze dacht dat ze partner zou worden in het bedrijf waavoor ze werkte, maar dat feestje ging niet door. Marinel van Walsum nam ontslag en begon in 2011 haar eigen werving- en selectiebureau voor hoger opgeleiden binnen de technische branche. Het pand waarin Marinel dagelijks met haar medewerkers zit, is volgens haar erg bijzonder en past ook bij haar onderneming.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Dit gebouw staat voor wie wij zijn

Zet stap vooruit dankzij verhuizing

Sinds januari 2015 is Professionals4Technology, de maatwerkspecialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain, gevestigd in een opvallend pand in Delft. Wederom een stap vooruit in de ontwikkeling van het bedrijf, dat inmiddels vier jaar bestaat. “We groeien bovendien nog steeds”, zegt directeur Marinel van Walsum enthousiast. Kortom, het gaat dus goed met Professionals4Technology.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Zet stap vooruit dankzij verhuizing

Werk in Crisistijd

BARENDRECHT - ,,Wij zien kansen en durven deze te pakken. Daarbij focussen we ons op kwaliteit, integriteit en professionaliteit. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.’’ Hier staan de medewerkers van Professionals4Technology, gevestigd aan het adres Donk 7a in Barendrecht voor. Zij vormen een sterk team dat bestaat uit Marinel, Louise, Kirsten, Stephanie, Beatrijs, Brenda en engineer Michiel.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Werk in Crisistijd - in De Schakel

Al vijf jaar succesvol actief in mannenwereld

In maart 2016 viert Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain, haar eerste lustrum. Een fraaie mijlpaal, die zeker gevierd zal worden. “Het is best bijzonder dat wij met een bedrijf vol vrouwen al vijf jaar actief zijn in een echte mannenwereld. Maar het gaat ons heel goed af,” zegt directeur Marinel van Walsum in het fraaie pand in techniekstad Delft.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Al vijf jaar succesvol actief in mannenwereld

Helpt bedrijven zich te profileren

Toen wij begin dit jaar een bezoek brachten aan Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain, wees directeur Marinel van Walsum al op een door haar bedrijf nieuw ontwikkelde tool: de Candidate Attraction Scan. Inmiddels heeft Professionals4Technology dit middel al met succes ingezet voor enkele bedrijven. Een mooie aanleiding om hier eens met Marinel over door te praten.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Helpt bedrijven zich te profileren

Groeit Door Ondanks Crisis

In maart viert Professionals4Technology het tweejarig bestaan. In die periode groeide de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain uit tot een allround businesspartner voor tal van klanten.
“Ondanks de crisis hebben we de afgelopen twee jaar een goede groei doorgemaakt,”
vertelt directeur Marinel van Walsum trots in het kantoor aan Donk 7a te Barendrecht.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Dé schakel tussen hoger opgeleide technische professionals

Vindt uw schaap met de vijf poten

De economie trekt voor ons gevoel aan.” Met die positieve woorden opent Marinel van Walsum ons gesprek. De directeur van Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology, onderbouwt haar gevoel met een voorbeeld. “Wij worden veel gevraagd om invulling te geven aan technische, specialistische functies in binnen- en buitenland. Met name op dit moment in Sales functies. Bedrijven die daarin willen investeren, zien de toekomst positief in.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Vindt u schaap met de 5 poten

Breidt dienstverlening uit met Projects & Consultancy

2015 was een goed jaar voor Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology. “We zijn ook met veel plezier aan 2016 begonnen, want dit is nu al een bijzonder jaar. In maart vieren we namelijk ons eerste lustrum,” vertelt directeur Marinel van Walsum in het opvallende pand in Delft. Het vijfjarig bestaan is niet alleen aanleiding voor een feestje, maar ook een goed moment om de dienstverlening uit te breiden. Daarover spraken wij met Marinel.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Breidt dienstverlening uit

Zakenvrouw 2015

De jury was unaniem in haar oordeel. Zichtbaar trots nam zij de prijs in ontvangst. het was tot het laatst ongelooflijk spannend en een mooie strijd met 4 goede kandidaten: Barbara Stoopman, Kim Wijers, Annemieke Casteelen en Marinel van Walsum.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Verkiezing Zakenvrouw BAR

De recruiter hoort aan de directietafel

Wat is het belang van strategisch recruitment? Organiseer je het intern, via de lijn of HR? Of toch liever buiten de deur? Vier deskundigen uit de industriële sector in gesprek over strategisch recruitment. “Recruitment is de belangrijkste KPI van HR”’.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - De recruiter hoort aan de directietafel

Grenzen vervagen bij jarig

Tijdens ons laatste bezoek aan Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain, vertelde directeur Marinel van Walsum ons dat het bedrijf nu ook internationaal werft. Deze uitbreiding van de dienstverlening ontstond vanuit de vraag van opdrachtgevers, voortkomend uit het tekort aan technisch hoger opgeleiden. “Onlangs hebben we een grote opdracht gekregen van een internationale klant,” zegt Marinel in het kantoor aan Donk 7a te Barendrecht. De redactie sprak hierover met haar en natuurlijk bleef ook het driejarig bestaan niet onvermeld.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Grenzen vervagen bij jarig.pdf

Werft nu ook internationaal

Professionals4Technology, de specialist in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de Engineering & Technology en Supply Chain, maakt sinds de start in maart 2011 ondanks de crisis een goede groei door. Het bedrijf groeide in die periode uit tot een allround businesspartner voor tal van klanten.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Werft Nu Ook Internationaal.pdf

‘Women in Control’

“Wij zien kansen en durven deze te pakken. Daarbij focussen we ons op kwaliteit, integriteit en professionaliteit. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.” Duidelijke taal! Hier staan de medewerkers van de moderne onderneming Professionals4Technology, gevestigd op het adres Donk 7a in Barendrecht voor. Zij vormen een sterk team dat bestaat uit de pittige dames Marinel, Sonja en Louise en engineer Michiel. Er is dus overduidelijk sprake van een stevig staaltje: ‘Women in Control’. Reden voor de redactie om voor deze ‘vrouwenspecial’ op bezoek te gaan bij:
Professionals4Technology.

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Women In Control.pdf

Wegens succes verhuisd

“We zijn er hartstikke trots op dat we in de huidige economische tijden een enorme groei realiseren, Reden waarom we onlangs verhuisd zijn naar deze schitterende, nieuwe locatie.” Mn het woord zijn Marinel van Walsum, Business Manager en Sonja Augustijn, Senior Consultant van de moderne onder neming Professionals4Technology, sinds maart dit jaar gevestigd aan het adres Donk 7a in Barendrecht. We worden gastvrij ontvangen door Marinel en Sonja, twee pittige dames die hun mannetje weten te staan in een mannenwereld!

Voor het volledige artikel klik onderstaande link;
Artikel Professionals4Technology - Vindt u schaap met de 5 poten

Copyright © 2022 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen