Professionals

Professionals4Technology is gespecialiseerd in Executive Recruitment van hoger opgeleiden binnen de Engineering en Technology. Met expertise in verschillende technische en management disciplines: project, onderhoud, operations, sales.
De kandidaten binnen het netwerk van Professionals4Technology vertegenwoordigen diverse industrieën. Daarnaast adviseren wij bedrijven op het gebied van Employerbranding, een belangrijk onderdeel van de recruitmentstrategie. Ook bieden wij ondersteuning voor de individuele medewerkers op het gebied van Outplacement en Career Coaching.

Werken via Professionals4Technology

Toe aan een nieuwe uitdaging of Career Coaching ? Neem dan contact op Professionals4Technology. Wij hebben vacatures en opdrachten in de diverse technische vakgebieden voor zowel ervaren hoog opgeleide professionals, als starters met een afgeronde HTS- of universitaire opleiding, met natuurlijk met een stuk ambitie om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien.

Executive Recruitment

Professionals4Technology zoekt een vaste baan die echt bij je past. Zie je een uitdagende functie op onze site of wil je eventuele mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.

 

 

Copyright © 2022 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen