NLEN

Professionals

Professionals4Technology is gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleiden binnen de techniek. Onze expertise heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar diverse disciplines, waaronder de werktuigbouwkunde, de chemische- en procesindustrie, elektrotechniek en de industriële automatisering. Dit binnen verschillende industrieën en sectoren zoals de olie- en gas industrie, infra- en energiesector, maritieme- en offshore industrie, mining en machinebouw. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan de volgende vakgebieden: engineering, commissioning, QHSE, inkoop, maintenance en projectmanagement.

Werken via Professionals4Technology

Toe aan een nieuwe uitdaging of project? Laat dan je CV achter bij Professionals4Technology. Wij hebben vacatures en opdrachten in de diverse technische vakgebieden voor zowel ervaren hoog opgeleide professionals, als starters met een afgeronde HTS- of universitaire opleiding, met natuurlijk met een stuk ambitie om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien.

Executive Recruitment

Professionals4Technology zoekt een vaste baan die echt bij je past. Zie je een uitdagende functie op onze site of wil je eventuele mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.

Freelance / ZZP

Ben je Freelancer / ZZP’er? Dan kan Professionals4Technology jou inschakelen voor tijdelijke opdrachten. Zo nemen we je eigenlijk een stuk acquisitie uit handen.

Detachering

Via detachering ga je als interim kandidaat voor Professionals4Technology aan de slag bij de opdrachtgevers. Vaak voor de duur van een project, of om na een tijd vast in dienst te treden bij de opdrachtgever.
Vacatures
inSchiedam
inOosterhout
inSchiedam
inSchiedam
overnieuw Copyright © 2019 All rights reserved.   |   Powered by OTYS Recruiting Technology