Informatie

Aantal medewerkers nationaal
120
Aantal medewerkers internationaal
90.000

Organisatie

Organisatie & activiteiten
Wilmar International Limited, opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore, vandaag de dag in Wilmar Azië grootste agribusiness groep. Wilmar wordt gerangschikt onder de grootste beursgenoteerde bedrijven door marktkapitalisatie op de Singapore Exchange.

Bedrijfsactiviteiten:
Wilmar omvat oliepalmteelt, pletten van oliehoudende zaden, eetbare oliën raffinage, suiker frezen en raffinage, de productie van consumentenproducten, speciale vetten, oleochemicaliën, biodiesel en meststoffen, alsmede meel en rijst frezen. De kern van de strategie van Wilmar is een geïntegreerd agribusiness model dat de hele waardeketen van de agrarische commodity business omvat, van teelt, verwerking, merchandising aan de productie van een breed scala van landbouwproducten. Het heeft meer dan 500 fabrieken en een uitgebreid distributienetwerk in China, India, Indonesië en zo'n 50 andere landen. De Groep heeft een multinationaal personeelsbestand van ongeveer 90.000 mensen.
Wilmar portefeuille van hoogwaardig verwerkte landbouwproducten is de voorkeur van de consument en de food industrie. De consument verpakte producten hebben een leidende aandeel in veel Aziatische en Afrikaanse landen. Door middel van grootschalige, integratie en de logistieke voordelen van zijn business model, Wilmar is in staat om de marges te halen bij elke stap van de waardeketen, waardoor de operationele synergieën en kostenbesparingen oogsten
Type projecten
Een groeiende Global Footprint
Van zijn bescheiden begin, is Wilmar vandaag de dag:

• 's Werelds grootste verwerker en merchandiser van palm- en laurinezuur oliën, fabrikant van oleochemicaliën, speciale vetten, palm biodiesel en consumentenverpakking oliën evenals breker van palmpitolie en copra crusher
• Een van de grootste olie-palm plantage-eigenaren en de grootste palmolie raffinadeur in Indonesië en Maleisië
• De grootste eetbare oliën raffinadeur, speciale vetten en oleochemicals fabrikant alsmede door vooraanstaande oliehoudende breker, meel en rijst molenaar, en producent van consumentenverpakking oliën, meel en rijst in China
• Onder de top 10 wereldwijde producenten van ruwe suiker, evenals de grootste ruwe producent en raffinadeur suiker, en een vooraanstaande merchandiser van consumentenmerken in suiker en zoetstof markt in Australië
• Toonaangevende producent van consumentenverpakking tafel margarine, mayonaise en sauzen in Rusland
• Een toonaangevende branded consumentenverpakking oliën producer, oliehoudende zaden breker en eetbare oliën raffinadeur in India
• Toonaangevende leverancier van eetbare oliën en de derde grootste suikerproducent in Afrika
• Een van de grootste eetbare oliën raffinaderijen in Oekraïne
Missie
Wilmar is een groot voorstander van duurzame groei en is vastbesloten om zijn rol als maatschappelijk verantwoorde onderneming.
Visie
In ons streven naar perfectie, laten we ons leiden door een reeks waarden die bepaalt wie we zijn en de manier waarop we werken.
• Integriteit : Wij hechten waarde aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en hoge ethische normen.
• Excellence : Wij streven naar uitstekende prestaties in alles wat we doen.
• Passie : We zijn over het kweken van ons bedrijf wereldwijd gepassioneerd.
• Innovatie : Wij hechten waarde aan innovatieve inspanningen, ideeën en methoden om continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen.
• Teamwork : We werken als een team om onze zakelijke doelen te bereiken.
• Veiligheid : We betalen zorgvuldige aandacht aan de gezondheid en de veiligheid van onze werknemers op de werkplek.

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Vast salaris - Prestatiegebonden
Vast salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Werken bij
Wilmar erkent iedere medewerker als een zeer gewaardeerd lid dat is van vitaal belang voor de groei en vooruitgang van het bedrijf. We zijn toegewijd aan het investeren in onze mensen.
We zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende en getalenteerde medewerkers op alle niveaus met het potentieel om toekomstige leiders Wilmar te zijn. Sterke performers krijgen mogelijkheden om grote projecten te leiden, en begeleid door het topmanagement persoonlijk.
Doorgroeimogelijkheden omvatten zowel op korte en lange termijn opdrachten over verschillende business units in verschillende geografische locaties. Werknemers zullen profiteren van een commercieel platform met de blootstelling aan een breed scala van informatie om hen op te leiden voor het internationale bedrijfsleven.

training en ontwikkeling
Wij streven ernaar om alle medewerkers te voorzien van het vervullen van carrière en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleiding en ontwikkeling.
Doorgroeimogelijkheden
Wij streven ernaar om alle medewerkers te voorzien van het vervullen van carrière en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleiding en ontwikkeling.

Alle medewerkers krijgen gelijke kansen om relevante opleiding op basis van hun opleidingsbehoeften in overeenstemming met vier complementaire aspecten
Loopbaanontwikkeling
Trainee Executives
Wij zoeken vers afgestudeerden van gerenommeerde universiteiten over de hele wereld om met ons mee. Bij de toetreding tot Wilmar, onze trainees ondergaan een uitgebreide in-house opleiding hen een goed overzicht van de verschillende bedrijven te geven. Wij benadrukken hands-on ervaring en op basis van individueel belang en capaciteit, stagiairs aan te moedigen om lokaal of in het buitenland werken in verschillende afdelingen en mogelijk op specifieke projecten. Het HR-team, zullen hun toegewezen mentoren en hun Afdelingshoofden helpen ontwikkelen unieke weg elke cursist op basis van hun interesse, vermogen en potentieel voor leidinggevende posities.

Ervaren Professionals
Voortgezette opleiding wordt verstrekt aan alle niveaus van de werknemers te zorgen dat ze blijven om hun werk effectief en vorderingen uit te voeren in hun carrière. Opleiding, zowel on-the-job en formeel leren, werk rotaties, overzeese opdrachten en mentoring vormen de werk-en-leren ervaring in Wilmar.

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

Copyright © 2021 Professionals4Technology   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Relatie inloggen   |  Inloggen